Professionaliteit, kennis en vakmanschap
vindt u bij bouwservice Roberts!

Betonreparatie en -renovatie

Onder betonreparatie wordt verstaan het ingrijpend herstellen van de betonnen constructie. Als schade aan het beton is vastgesteld, kan worden besloten tot betonreparatie en tot het beschermen van het beton. Het opsporen van de schadeoorzaak en het maken van een advies voor betonreparatie gaat daaraan vooraf. De reparatiemethodiek die Bouwservice Roberts toepast is handmatige betonreparatie. Er wordt gewerkt met betonreparatiemortels op cementbasis die niet-schadelijk zijn voor het mileu alsmede voor de verwerker. Hier is bewust voor gekozen omdat Bouwservice Roberts volgens de richtlijnen MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) te werk gaat. 

Betonreparatie aan;

  • Balkons
  • Lateien
  • Trappen
  • Consoles
  • Kolommen

Restauratie:

Heeft u een oudere (monumentale) woning of hecht u waarde aan originele details, is het mogelijk om deze na betonreparatie weer terug te laten komen in gevels, trappen enz. 

Kelderafdichting/vochtbestrijding

Heeft u last van vochtproblemen in uw woning, kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u voorzien van een (herstel) advies. Voor waterdicht maken van kelders, hanteren wij een procédé welke aan de buitenkant tegen de kelderwanden wordt aangebracht. Door deze werkwijze heeft u in huis geen overlast. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.